Bli stödmedlem hos Rooftop

Vårt medlemskap riktar sig till dig som är intresserad av att titta på filmerna vi producerar. Som medlem går din medlemsavgift till att finansiera, marknadsföra och distribuera filmerna. Medlemskapet kostar 550 kr per år, och som välkomstbonus får du valfri film till halva priset.

What's in it for me?

Om du tillhör vår målgrupp så vet du att dessa filmer inte har ett stort stöd bland den allmänna massan. Vi stödjer dem som vill visa det otäcka, obehagliga och otillåtna i sina filmer. Som medlem har du alltid en plats på premiären av nya filmer. Du får dessutom kampanjpris på de nysläppta filmerna. Med hjälp av ditt stöd kan vi producera fler filmer. Om du jämför denna bonus med andra medlemsförmåner så är det här helt klart det bästa erbjudandet.


Via nyhetsbrevet blir du den första att höra om nyheter, kampanjer och erbjudanden. Det finns även en möjlighet att ge en bonus till ett visst projekt som du vill stödja. Då märker du din insättning med den bonuskod som anges för det nya projektet. Du kan ge bonusar utan registrering, men om du skänker över 10 000 kronor som kommer ditt namn nämnas i eftertexterna (om du vill förstås).

rooftop3